PARTNERSKAB

 

Her under denne fane kan i holde jer opdateret omkring de spændende partnerskaber Cannabis-International indgår med interessenter på kryds og tværs af landegrænserne. Partnerskaberne skal være med til at videre udbygge faglighed og Innovation, så vi i fællesskab kan udvikle nye brugervenlige præperater til borger rundt i hele verden.

JUICY FIELDS

 

Cannabis-International har indgået et strategisk partnerskab med den tysk baserede crowd-growing platform Juicy Fields, der sigter mod at være markedsleder, når det kommer til etablering af en “Simple solution for starting a profitable cannabis business “.

Partnerskabet vil gavne begge virksomheder i at nå den fælles mission om at levere medicinsk cannabis af høj kvalitet til patienter, hvis livskvalitet kan forbedres betydeligt ved brug af vores produkter.

Dette partnerskab fastslår, at både Cannabis-International og Juicy Fields er bemærkelsesværdige aktører på det voksende marked for medicinsk cannabis

CANNABIS INTERNATIONAL APS

At Cannabis-International Aps we aim to grow cannabis sativa and indica for medicinal use that benefits patients who suffer from chronic neurological and/or physical illnesses which are approved for treatment with cannabinoids.

 

COMPANY INFORMATION

Cannabis International ApS
6000 Kolding
Cvr: 39547864

Kontakt@cannabisinternational.dk

 

CANNABIS INTERNATIONAL APS

Cannabis International ApS er en virksomhed, hvis målsætning er at dyrke cannabis Sativa og cannabis Indica med henblik på, at udvikle cannabis til medicinsk brug til gavn for patienter, hvis kroniske og/eller neurologiske smerter er godkendte for behandling med cannabinoider.

FIRMA OPLYSNINGER

Cannabis International ApS
Marsvej 2, 6000 Kolding
Cvr: 39547864

Kontakt@cannabisinternational.dk